O meni

Sem Nuša, inštruktorica joge, ljubiteljica fotografije in pisanja. Nekdanja novinarka in stevardesa, ki se je odločila, da v življenju sledi svojim sanjam 🙂 Odločila sem se, da v življenju ne želim več hoditi v klasično službo, da želim ljudem pomagati z jogo in početi, kar me veseli.

DSC06667_pp1m

Z jogo sem se prvič srečala leta 2012, ko sem predvsem iskala način za umiritev uma. Joga je zame že od vsega začetka duhovna praksa in veliko več kot zgolj fizična vadba.

Po obdobjih bolj ali manj redne prakse sem se leta 2016 odločila, da grem za tri mesece v Indijo in se tam čim več naučim o jogi. To potovanje mi je resnično spremenilo življenje. Ne le, da sem zaključila dva tečaja za inštruktorico joge, temveč sem tudi našla svojo strast in svoj namen v življenju – da živim in poučujem jogo.

JOGA NIDRA_9

Močno verjamem v to, da nam joga lahko spremeni življenje, nam omogoči, da se spoznamo in bolje razumemo, da razvijemo svoj potencial in postanemo najboljša verzija samih sebe. Na svojih urah predajam to znanje in tehnike, vas spodbujam in podpiram pri delu na sebi 🙂

 

Nush Yoga logo 1 BW

Nush Nuša Pevc s.p.

Rozmanova 61

6330 Piran

Slovenia, Europe

Davčna št./ Tax number: 35185643