Contact

Nush Yoga Shala se nahaja na Liminjanski cesti 94d (če uporabljate GPS, priporočam, da raje vnesete številko 96).

Navodila za pot: Z glavne ceste Koper-Sečovlje na krožnem zavijete proti industrijski coni Lucija (iz smeri Kopra zavijete levo, iz smeri Sečovelj desno) in sledite prednostni cesti. Ko greste mimo Agrarie in Eurospina, na križišču ne sledite prednosti desno proti policiji, ampak zavijete LEVO. Se peljete po tej cesti dokler na desni ne zagledate velike opečnate stavbe, zraven nje pa je steklena stavba, v kateri se nahaja Shala – prvo nadstropje.

Parkirišče je v popoldanskih urah in med vikendi na razpolago neposredno ob stavbi, zjutraj med tednom pa vas prosimo, da parkirate na katerem od okoliških parkirišč, saj je parking ob stavbi namenjen zaposlenim v P&P. Hvala za razumevanje.

Za vsa vprašanja sem na voljo preko telefona na +386 31 551 804 ali preko maila. Izpolnite spodnji obrazec in odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

If you have any questions please call +386 31 551 804 or send me an email. Feel free to contact me anytime by filling out the form below. I will do my best to reply as soon as possible.