Program pogled vase

Z veseljem sporočam, da začenjam s programom Pogled vase. Ideja o takem programu tli v meni že nekaj mesecev, a nisem vedela točno, kako jo udejanjit… pa se je zgodila povsem spontano – program Pogled vase se je kar sam od sebe zrealiziral. Naši nedeljski relax večeri so čisto spontano prerasli v nekaj več.

Kaj je namen programa?

Predstaviti različne uporabne tehnike za vsakogar, ki bi se rad bolje spoznal in razumel, ki bi si rad izboljšal kakovost življenja, odpravil nepotrebno trpljenje, izboljšal odnos s sabo in drugimi, vnesel več mirnosti in sproščenosti v svoj vsakdan. Glavni namen je izkoristiti polni potencial joge (tiste, ki ni fizična vadba) in hkrati polni potencial nas samih. Z majhnimi praktičnimi koraki vnašamo več pozornosti v vsakdan in s tem zaživimo polnejše in srečnejše življenje.

Kako poteka?

Srečamo se vsako nedeljo ob 19h v živo preko Zooma (tudi ob morebitnem odprtju shale bodo srečanja še naprej istočasno preko Zooma). Srečanja trajajo 60-90min in so interaktivne narave: najprej podelimo, kaj se nam je zgodilo v prejšnjem tednu, potem gremo na osrednji del, tehniko tistega tedna, na koncu sledi še debata in napoved prihajajočega tedna z domačo nalogo. Namen ni, da tehnike uporabljamo samo tisto eno uro, ampak da to pozornost razširimo na ves teden, na vsakdanje situacije, da to znanje prenesemo v svoje življenje.

Tehnike, ki jih uporabljamo so kombinacija starodavnih jogijskih tehnik in sodobnejših tehnik za osebno rast iz različnih področij: meditacija, pranayama, joga nidra, mudre, afirmacije, umetnostno ustvarjanje, pisanje (journaling), tehnike iz transpersonalne psihologije… itd.

Teme, na katerih delamo so določene približno za mesec dni vnaprej.

Kako se lahko programa udeležite?

Lahko se udeležujete posameznih srečanj (vsako stane 15eur) ali pa se odločite za nakup katerekoli karte za jogo (obisk 1x tedensko samo za ta program ali pa kupite karto za večkrat tedensko, če se želite udeleževati tudi ur joge). Močno priporočam kombinacijo programa in ur joge, saj imajo tudi ure joge v tistem tednu enako tematiko. Cenik kart najdete tukaj: https://nushyoga.com/yoga/prices-and-other-info/

Priporočam udeležbo na srečanjih v živo, a če se ne morete udeleževati v živo, so še dva dni na voljo posnetki.

Vabljeni v Facebook skupino Pogled vase – skupina za ljubitelje joge in osebne rasti, kjer si bomo izmenjevali izkušnje, razpravljali o različnih tematikah in delili zanimive vsebine.

PAKET PRETEKLIH RELAX VEČEROV

Ker želim, da vam doprinesejo tudi pretekle vsebine, ki se jih mogoče niste mogli udeležiti, sem zbrala posnetke 12 preteklih nedeljskih relax večerov in vam jih nudim po res zelo ugodni ceni.

Paket vsebuje naslednje delavnice:

 1. JOGA Z AFIRMACIJAMI
 2. MEDITACIJA ZA MOTIVACIJO IN UČINKOVITOST
 3. VODENA MEDITACIJA ZA INTUITIVNO USTVARJANJE
 4. MEDITACIJA ZA PREMAGOVANJE OSAMLJENOSTI
 5. PREBUDI SVOJO INTUICIJO
 6. KAKO SVOJO TEMNO PLAT UPORABITI V SVOJ PRID?
 7. OSVOBODIMO SE LAŽI, KI SI JIH PONAVLJAMO
 8. MEDITACIJA VZLJUBI SE
 9. TRANSFORMACIJA NEGATIVNIH ČUSTEV
 10. MUDRE ZA VSAKDANJO RABO
 11. MEDITACIJA ZA PRESEGANJE TRPLJENJA
 12. SPREGLEDANA MOČ JOGE NIDRE

Vrednost paketa je 12x15eur = 180eur. Jaz vam ga ponujam za polovično ceno 90eur. Če pa se odločite za nakup do ponedeljka, 22.3., vam dam še dodaten popust in vas bo komplet stal le 65eur. Ob nakupu dobite dostop do videov z vašim uporabniškim profilom (dostop je za vedno).

Za vsa vprašanja sem vam na voljo preko maila nush.yoga@gmail.com