Joga oddih za pare na Krasu – marec 2020

Prvi tovrsten oddih v Sloveniji!

Oddih, ki je nekaj več kot običajen vikend umik v dvoje. Je oddih, ko si resnično vzameta čas drug za drugega in ga kakovostno preživljata skupaj – čas samo za vaju, za sprostitev, spoznavanje, odkrivanje, učenje in poglabljanje odnosa. Oddih, s katerega se bosta vrnila prerojena in bolj povezana. Najlepše darilo, ki si ga lahko podarita.

kristina-litvjak-FO18LpXMlvk-unsplash.jpg

Kdaj?

27.–29. marec 2020

 

Kje?

Zenja, Divača

 

Komu je oddih namenjen?

Vsem parom (kakršnimkoli, ni treba da ustrezajo kakšnemu družbenemu okviru, pri nas so dobrodošli vsi), ki bi si radi vzeli vikend zase, za spoznavanje sebe in drug drugega, za poglobitev medsebojnega odnosa, za vse, ki bi radi naredili nekaj dobrega zase in se česa novega naučili. Oddih je odlično darilo za Valentinovo, pišite mi, da vam pripravim darilni bon 😉

Cena: 320eur/osebo (640eur na par) – EARLY BIRD DO 14.2.2020: 280eur/osebo (560eur na par)

 

Vsi, ki redno obiskujete moje ure joge ali ki ste na mojem oddihu/potovanju že bili, prejmete 50eur popusta! (če imate darilni bon, se popusti ne združujejo)

Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno – sprejeli bomo samo 4 pare!

 

Kaj vključuje cena:

 • 2 nočitvi v avtentično opremljenih apartmajih Zenja,
 • 6 uravnoteženih rastlinskih obrokov, pretežno iz lokalnih sestavin, ki jih pripravlja odlična kuharica in nutricionistka Nika Klančar,
 • 4 vodene vadbe joge (hatha, vinyasa) z mednarodno certificirano učiteljico joge Nušo Pevc,
 • 1 večerno sproščanje z jogo nidro,
 • 3-urna delavnica komunikacije za pare s terapevtko Anito Gomezel,
 • 2-urna delavnica joge v parih (vodi Nuša Pevc)

 

Možno doplačilo za masažo ali kakšen drug tretma!

 

Kaj ni vključeno v ceno?

 • prevoz na oddih,
 • turistična taksa (znaša 1,27€/osebo/dan in se plača na licu mesta).

 

Z vami bomo:

20181103_Nusa (32) crop2

Nuša Pevc, mednarodno certificirana učiteljica joge (RYT400), z izkušnjami učenja joge, joge nidre in meditacije tako pri nas kot v tujini. Svoje izkušnje, ki si jih je med drugim pridobivala v Indiji in Kanadi, z ljudmi deli pod imenom Nush Yoga. Organizira številne joga oddihe po Soveniji, v zadnjem času pa se je usmerila tudi v organizacijo joga potovanj po svetu. Njeni joga oddihi so znani po odlični hrani, dostopnih cenah, manjših skupinah, izmenjavi znanj in prijetnem druženju ter po osebnem pristopu in občutku domačnosti. Oddihi niso omejeni zgolj na člane Nush Yoga, dobrodošli so vsi, ki si želijo čas preživljati v dobri družbi, narediti nekaj zase in se zraven še kaj naučiti. Več na: https://nushyoga.com/about/expertise/

www.nushyoga.com

FB: Nush Yoga

IG: nush_yoga

 

 

nika

Nika Klančar je navdušenka nad zdravim načinom življenja, blogerka, amaterska kuharica (tako si pravi, a se s tem ne strinjamo, saj je prava profesionalka!), nutricionistka in ljubiteljica dobre hrane. Na naših oddihih skrbi za to, da naša telesa dobijo dovolj energije s pripravo svežih, zdravih in hranljivih obrokov. Vsi obroki so veganski, rastlinski in cruelty-free. Nika s kombinacijo znanja, dediščine in kreativnosti ustvarja prave umetnine in dokazuje, kako je lahko hrana zdrava, a vseeno izredno okusna.

http://www.finu.si

Instagram: @finu.si

 

 

78216638_2863196143731569_7691596432049963008_o.jpgAnita Gomezel je univ.diplomirana socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno- kognitive terapije (TCT®), Usui, Imara in Kundalini Reiki Mojstrica in učiteljica, v 4-letnem procesu učenja Nenasilne komunikacije po sistemu dr. Roseberga, predvsem pa ženska, kateri je osebni razvoj način življenja. Vsa psihološka znanja povezuje z duhovnostjo v želji ustvariti celosten pogled na človeka, saj je mnenja, da so le v tem vsi pravi ključi za resničen napredek in razvoj. Usmerjena je v praktičnost in uporabnost tehnik za napredek v vsakdanjem življenju.

http://www.osebni-razvoj.si/

Facebook: Zaživi sebe

 

PROGRAM ODDIHA

Petek, 20.3.

 • Prihod po 16.uri
 • 17.30 Umirjena joga za zaključek delovnega tedna in pripravo na oddih
 • 19.00 Večerja
 • 20.00 Uvodno druženje ob čaju, spoznavanje, predstavitev

 

Sobota, 21.3.

 • 8.00 jutranja joga
 • 9.00 zajtrk
 • 10.00 prosti čas
 • 13.00 kosilo
 • 14.00 – 17.00 delavnica komunikacije za pare z Anito Gomezel
 • 18.00 Joga
 • 19.00 Večerja
 • 20.00 Vodeno sproščanje z jogo nidro

 

Nedelja, 22.3.

 • 8.00 Jutranja joga z meditacijo in dihalnimi vajami
 • 9.00 zajtrk
 • 11.00 Delavnica joge v parih z Nušo Pevc
 • 13.00 kosilo
 • 14.00 odhod domov

 

O ZENJI – NAŠEM DOMU TA VIKEND:

Zenja je novodobni koncept, ki združuje udobje bivanja s kvaliteto preživljanja časa ter ideali osebnega razvoja. Doma je na čarobno zelenem Krasu, v vasi Dolnje Ležeče. Mir, uravnovešenost in modrost se skrivajo že v prvih treh črkah njenega imena, a ime pomeni mnogo več kot le zen meditacijo. V Zenji se skriva ime Zenon. To je bil človek odprtega srca, ki je sijal od veselja in izžareval notranji mir. Bil je neizčrpen vzor in navdih vnukinji Matejči, ki je zasnovala in izpeljala celoten projekt.

Matejči si je vedno želela imeti poseben prostor, kjer lahko ustvarja, raziskuje in se kali. Predvsem pa predaja svoje znanje, združuje in povezuje ljudi: vse tiste, ki zasledujejo Zenonove ideale. Z jasno vizijo, močno voljo in vztrajnostjo je Matejina želja postala realnost. In tako je iz nonotove hiše nastala butična Zenja, združevalka izjemnih storitev, avtetntičnih doživetij in izvrstnega udobja. Svoje goste nežno razvaja, jih pomirja in polni z novimi močmi: da zasijejo in zaživijo kot Zenja sama.

Skrbno premišljena in načrtovana zasnova daje hiši poseben pečat. Vsak posamezni apartma pripoveduje svojo zgodbo, v drugačnih odtenkih, v katere se čez leto odeva ruj. Unikatne ročne poslikave rujevega motiva dajejo mehkobo in vas popeljejo skozi vse letne čase ter povezujejo notranjost hiše z zunanjostjo. Praktično in prijetno opremljeni prostori s pohištvom (po meri) iz hrastovega lesa ustvarjajo novo izkušnjo bivanja. Doživite naravo tudi v udobju in zavetju naših apartmajev.

Več o Zenji: http://www.zenja.si

 

NAČIN PLAČILA IN ODPOVEDNA POLICA

Za potrditev rezervacije je potrebno predplačilo prvega obroka v višini 50% celotnega zneska. Drugi obrok je potrebno plačati najkasneje do 6.3.2020.

V primeru odpovedi se predplačilo ne vrne. V primeru, da gostje ne pridejo na dan prihoda, se zaračuna celoten znesek rezervacije. V primeru nezmožnosti udeležbe si lahko sami organizirate zamenjavo.

Nush Yoga – TRR IN NAVODILA ZA PLAČILO

Nush Nuša Pevc s.p.

Rozmanova 61

6330 Piran

IBAN SI56 1010 0005 6297 146 (Banka Intesa Sanpaolo)

SKLIC: 99

NAMEN PLAČILA: Joga oddih za pare

 

KONTAKT ZA INFORMACIJE:

Nuša:

031551804

nush.yoga@gmail.com

http://www.nushyoga.com