Class schedule – Urnik in lokacije

Urnik vadb od 1. septembra do 31. maja / Class schedule from September 1st to May 31st:

NUSH YOGA

Ponedeljek – Monday

8.00 TRIM KABINET FAZAN LUCIJAjoga vsi nivoji/all levels

18.45 LJ-BEŽIGRAD – OŠ Vita Kraigherja – joga vsi nivoji/all levels

Torek – Tuesday

18.00 LUCIJA – CSO Lucija – joga vsi nivoji/all levels

19.30 ŠALARA KOPERcenter Globalika – vsi nivoji/all levels

Sreda – Wednesday

18.45 LJ – BEŽIGRAD – OŠ Vita Kraigherja – joga vsi nivoji/all levels

Četrtek – Thursday

18.00 ŠALARA KOPERcenter Globalika joga vsi nivoji/all levels

20.00 LUCIJA CSO Lucijajoga nadaljevalci/advanced flow

Petek – Friday

19.00 LUCIJA – CSO Lucija – joga začetniki/beginners

Vadbe joge potekajo v Ljubljani, Kopru in Luciji. Večina jih je primernih tako za začetnike kot tiste bolj izkušene, saj jih prilagajamo skupini (izjema so vadbe označene kot advanced, ki so bolj zahtevne). Stil joge je kombinacija Hatha in Vinyasa joge. Občasno vadbe potekajo v angleščini, saj se jih udeležujejo tudi tujci. Blazine so na voljo na večini lokacij, vendar se iz higienskih in energetskih razlogov priporoča, da imate svojo (lahko jo naročite tudi pri meni).

The classes take place in Ljubljana, Koper and Lucija. Most of them are suitable for beginners and for more experienced yogis, as I try to adapt them to everyone (except for the classes that are marked as advanced). The yoga style is a mix between Hatha and Vinyasa. The Monday class in Ljubljana Bežigrad is in English, but other classes can be also done in English in case you don’t speak Slovene. Yoga mats are available at most locations but it is recommended that you bring your own mat, for hygienic and energetic reasons (you can order a mat with me).

***Obvezna registracija in prijava na vadbe na tej povezavi / registering and booking a class is mandatory if you want to attend at any location:

 

www.momoyoga.com/nushyoga