Jogijsko praznovanje

Naj bo posebna priložnost še bolj posebna.

Za odrasle in otroke

Jogijsko praznovanje za odrasle

Zakaj ne bi posebne priložnosti praznovali malo drugače? Rojstni dan, god, zaroka, baby shower, dekliščina, fantovščina, poroka, službena zabava… pripravimo vam praznovanje na drugačen način, kot ga še niste doživeli.

Iz naštetih vsebin si lahko sestavite svoj paket in nam sporočite svoje želje, mi pa vam bomo pripravili ponudbo.

Še posebno radi pripravljamo zabave presenečenja! 🙂

Vodena praksa joge (prilagojena vadečim)
Vodena meditacija/ sproščanje/ zvočna kopel
Delavnica osebne rasti za izboljšanje kakovosti življenja
Joga v parih
Zdrava pogostitev, torta

Jogijsko praznovanje za otroke

Tudi za otroke pripravimo zabavno in ustvarjalno rojstnodnevno druženje, na katerem se otroci skozi igro razgibajo, spoznavajo, ustvarjajo.

Osnovni paket: Druženje traja približno 2-3 ure. Cena za do 10 otrok je 150eur, za 15 otrok 200eur. Vključuje jogo za otroke, ustvarjalno delavnico, animacijo in pijačo. Za hrano/prigrizek ter torto je potrebno doplačilo. Paket lahko prilagodimo individualnim željam.

Joga za otroke
Ustvarjalna delavnica
Animacija in pijača
Pogostitev/
prigrizek
doplačilo
Tortadoplačilo

Prostor se razprostira na cca 150 kvadratnih metrih, zato lahko sprejme večjo skupino ljudi, vseeno pa je dovolj prijeten in domač, da se bodo tudi manjše skupine počutile dobro. Na voljo je tudi rooftop. Praznovanja potekajo ob vikendih, trajajo pa lahko od nekaj ur do celega dne. Prosimo, da nam pošljete povpraševanje, v katerem opišete, kaj vse bi želeli in vam pošljemo ponudbo za vaš izbrani paket.