Cenik

Cene kart:Nush Yoga Shala cenik brez teksta

Cene so v evrih in veljajo v Sloveniji. DDV ni obračunan na podlagi 94. člena ZDDV-1. Cenik velja od 1.9.2020.

Druge cene

Enkratni obisk: 15eur
V primeru, da se na prvem obisku odločite za nakup karte je prvi obisk BREZPLAČEN
Individualne ure joge/meditacije/sproščanja, 60min, za eno do dve osebi 40eur, za tri do štiri osebe 60eur.
Cene posameznih delavnic in tečajev bodo objavljene sproti.
Ponujam tudi ure KORPORATIVNE JOGE (za podjetja), individualne ure, antistres pakete. Za več informacij me kontaktirajte.

Bolj pogosto kot hodite, manj plačate na obisk!

Ob nakupu letne karte vadite 2 meseca BREZPLAČNO!

Veljavnost in koriščenje kart

Mesečne karte veljajo 4 tedne (4 / 8 / neomejeno obiskov), trimesečne karte 12 tednov (12 / 24 / neomejeno obiskov) in letne za vso sezono 9 mesecev – od 1.9.do 31.5. Veljavnost karte začne teči ob prvem obisku (kadarkoli v mesecu, ni vezana na začetek meseca), razen letnih kart, ki imajo fiksno veljavnost.

V času praznikov in šolskih počitnic se urnik prilagaja – v primeru, da vadbe odpadejo, se veljavnost mesečnih in trimesečnih kart avtomatsko podaljša. Po poteku veljavnosti kart bodo vadbe propadle in jih ne bo več mogoče koristiti. V kolikor na vadbi manjkate iz kateregakoli razloga, imate možnost nadomeščanja izostanka v drugem terminu znotraj veljavnosti karte. V primeru prekinitve obiskovanja vadb, denarja ne vračamo. Karte so izjemoma prenoslijve na drugo osebo. Pridružujemo si pravico do spremembe urnika.

V primeru, da nam država prepove izvajanje dejavnosti in moramo studio zapreti, boste vse zakupljene vadbe dobili v elektronski obliki: vadbe bodo potekale po urniku preko Zooma, na voljo bodo tudi posnetki. Denarja tudi v tem primeru ne vračamo.

Denar vračamo samo v primeru, da vam zaradi naše krivde ne moremo zagotoviti vadb, ki ste jih zakupili (recimo ukinitev terminov).

Flexi karte

Če želite podaljšati veljavnost karte, je možno doplačilo do FLEXI karte: pri kartah z obiskom 1x tedensko je doplačilo 10eur, pri kartah z obiskom 2x tedensko pa 20eur (karte se s tem podaljšajo za 1 mesec). Neomejenih kart ni mogoče podaljševati.

Popusti

Študentom in zaposlenim na Univerzi na Primorskem ter upokojencem nudimo 10% popust pri nakupu kart. V primeru, da ste brezposelni, me kontaktirajte in se bomo dogovorili za popust ali kompenzacijo.

Bollywood dance

Obiski Bollywood plesa se ne štejejo v vaše karte za jogo. Cene karte za Bollywood so enake kartam za jogo. V kolikor že imate karto za jogo in želite dodatno obiskovati še Bollywood, prejmete popust na Bollywood karto. Kontaktirajte me za podrobnosti.

Podatki za plačilo

Plačila sprejemam na urah joge ali preko nakazila na tekoči račun (Intesa Sanpaolo Bank).
IBAN: SI56 1010 0005 6297 146
Prejemnik: Nush Nuša Pevc s. p.
Naslov: Rozmanova 61, 6330 Piran
SWIFT: BAKOSI2X
Koda: EDUC
Namen: ime in priimek
Spremljajte mojo Facebook stran za posebne popuste in akcije: Nush Yoga

 _DSC0220

Obvezna je registracija in prijava na vse vadbe preko Momoyoga.